Over Oma’s Friet

Over Oma's Friet

Oma’s verse friet verzorgt uw catering op locatie. We zijn begonnen met het bakken van ambachtelijke verse friet omdat we er achter kwamen dat men dit in onze streek nog niet goed kent.

We bakken onze friet in onze frietwagen. Tegenwoordig verzorgen wij uw totale catering. Wij zijn een familiebedrijf en houden van het bourgondische leven. Als echte fijnproevers hebben wij liefde voor ambachtelijke verse friet en onze streekproducten. Die liefde heeft zich vanuit een hobby in 2013 omgezet naar ons huidige bedrijf. We verwennen graag onze klanten met onze friet en specialiteiten op uw feest, gelegenheid of samenkomst. Daarbij staat persoonlijk contact en gastheerschap centraal. Alle specialiteiten zijn zelf bedacht en door ons uitgebreid beproefd op kwaliteit, ambachtelijkheid en smaak.

Selfservice-Frietwagen

Het is bij ons ook mogelijk om zelf verse friet en snacks te bakken. Wij verzorgen voor u onze kleine snackwagen voorzien van diepvries en koeling. Natuurlijk ook verse friet, snacks, sauzen bakjes schaaltjes en vorkjes. In deze wagen staan 2 professionele frituurpannen op propaangas met voldoende capaciteit, kompleet met frituurolie en de gereedschappen. U hoeft alleen zelf te zorgen voor iemand die frituurt.

 • 1

  Familie

 • 6

  Koks

 • 25

  Jaar ervaring in Food

 • 3

  Soorten Buffetten

Wat onze klanten zeggen